Мукачівський район

Кайданово с

Закарпатська обласна Рада народних депутатів рішенням від 30 жовтня 1992 року внесла в адміністративно-територіальний поділ окремих районів такі зміни: у Мукачівському районі відновила село Кайданове, раніше об’єднане з селом Ракошин Ракошинської сільради, взяла його на облік і підпорядкувала Ракошинській сільській Раді.

Рішення про перейменування села Кайданове на село Кайданово прийняла Закарпатська обласна рада 06.04.1995 р. Дата опублікування 01.06.1995 р. (“Відомості Верховної Ради України” № 23, стор. 515).

Закарпатська обласна Рада народних депутатів рішенням від 6 квітня 1995 року внесла в адміністративно-територіальний поділ окремих районів такі зміни: у Мукачівському районі уточнила назву села Кайданове Ракошинської сільради на Кайданово.

С.Кайданово – на захід від с.Ракошин, ліворуч від дороги Мукачеве – Ракошин – Ужгород.

Вкладені елементи

Кайданово. Церква св. Василя Великого, 1860 р. Світлина 1997 р. Джерело: Сирохман М. Церкви України: Закарпаття. – Льв.: 2000 р., с. 171. 	Кайданово…
Церква св.Василя