Будинок (№ 3)

Будинок (№ 3)

Розмір зображення: 600:800 піксел

У частині кутового з площею Ринок будинку до кінця 1990-х років містився найбільший у місті хлібний магазин № 3 із входом з площі Катедральної № 3 (знаний у народі як “Булочка”), на початку ХХІ століття в будинку ще був гастроном, згодом тут облаштували бар “Львівські курчата” та магазин-салон “Самсунг”, нині тут працює бар-ресторан “На Катедральній”, від 2006 року – магазин “Комп’ютерний світ” фірми “Діавест”. За Польщі в цьому будинку працювали ательє шовкових тканин і пошиття постелі Дрекслера, магазин колоніальних товарів “Індра”, крамниця модних і галантерейних товарів Прохніка, а також ремонт парасольок Кесслера. У цьому ж будинку за радянських часів були меблевий магазин, трикотажна крамниця, ремонт взуття, а потім взуттєве ательє “Башмачки”.

Джерело: “”, 22 грудня 2006 року, № 65 (1046)