Старе місто

Історичні види

Історичні види

Вкладені елементи

Кам’янець-Подільський. Загальний вигляд міста з гравюри 1684 р. Центральний державний воєнно-історичний архів, Москва. 	Джерело: Історія…
1684 р. Ведута (+)
Слід звернути увагу, що зображення дано у дзеркальному відбитті, так що Руська брама опинилась на північ від замку, а Польська – на південь…
1691 р. Ведута (+)
Камя’нець-Подільський. Малюнок М.Кулеші, літографія Лемерсьє. 1850-і рр. 	Джерело: З української старовини. – К.: Мистецтво, 1991 р., с. 107.
1850-і рр. Вид західної частини міста з півночі (+)
Кам’янець-Подільський. Гравюра на металі К.Вейєрмана. 2 пол. 19 ст. 	Джерело: З української старовини. – К.: Мистецтво, 1991 р., с. 40.
2 пол. 19 ст. Польська брама і кляштор францисканців. Вигляд з півночі (+)
Вигляд з північного заходу на західну частину міста. Дереворит з фотографії Ю.Кордиша, знятої десь 1860 р. Репродуковано з часопису “Ілюстрований…
1860 р. Вигляд з північного заходу на західну частину міста
Вигляд з південного сходу на центральну частину міста. Фото Ю.Кордиша, виконане перед 1865 р. Джерело: Kamieniec Podolski: studia z dziejów…
1865 р. Вигляд з південного сходу на центральну частину міста
Вид східної частини міста з боку Нового плану. Ілюстрація на підставі фото Міхала Грейма десь 1875 р. Джерело: Kamieniec Podolski: studia z…
1875 р. Вид східної частини міста з боку Нового плану
Вид східної частини міста з північного сходу. Фото десь 1880 р. Джерело: Kamieniec Podolski: studia z dziejów miasta i regionu,…
1880 р. Вид східної частини міста з північного сходу
Вигляд з південного заходу на західну частину міста. Фото Міхала Грейма десь 1885 р. Джерело: Kamieniec Podolski: studia z dziejów miasta i…
1885 р. Вигляд з південного заходу на західну частину міста
Фото десь 1885 р. Джерело: Kamieniec Podolski: studia z dziejów miasta i regionu, Kraków, 2000, t. 1, s. 180.
1885 р. Вигляд міста з північно-східного боку