Врублівці с

Врублівці с

Розмір зображення: 800:521 піксел

Піп згадується в 1530, 1565 рр. [Сецинский Е.И. Исторические сведения и приходах и церквах Подольской епархии. 1. Каменецкий уезд. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1895 г., т. 7, с. 156].

Перейменування: зафіксовано назви Воробіївці, Воробіївка [Сецинский Е.И. Исторические сведения и приходах и церквах Подольской епархии. 1. Каменецкий уезд. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1895 г., т. 7, с. 153].

Перша згадка: 1460 р. [Сецинский Е.И. Исторические сведения и приходах и церквах Подольской епархии. 1. Каменецкий уезд. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1895 г., т. 7, с. 153; ІМСХм].

Стодола із с.Врублівці Кам’янець-Подільського району Хмельницької обл. в Музеї народної архітектури України у Києві.