Укріплення Старого міста

Польська брама

Польська брама

Вкладені елементи

1 – Надвратная башня с барбаканом и казематом; 	2 – Наскальная башня с оборонительной стеной; 	3 – Прибрежная башня с оборонительными стенами; 	4 –…
Генеральний план
Польська брама в Кам’янці-Подільському. XVI ст. Реконструкція Є. Пламеницької. Джерело: Історія українського мистецтва. – К.: Наукова думка, 1967…
2009 р. Польска брама, R.I.P.
2009 р. Польска брама, R.I.P. (+)
Загальні види (+)
Ковальська башта № 1 15 – 16 ст. (вул.Кармелюка) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав,…
Надбрамна башта (+)
Ковальська башта № 3 15 – 16 ст. (Поштовий спуск) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав,…
Наскельна башта (+)
Вигляд з півдня [Памятники градостроительства и архитектуры УССР. – К.: Будівельник, 1986 г., т. 4, с. 148] 	Прибережна башта Польської брами 16 ст.…
Прибережна башта
Ковальська башта № 2 15 – 16 ст. (Поштовий спуск) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав,…
Лівобережна настінна башта (+)
Комплекс споруди міських мурів 16 – 18 ст. (вул.Замкова, 1) [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і…
Оборонні мури (+)