Тисауйфалу с

Історичні адміністративні поділи

Рішення про перейменування села Тисауйфал на село Тисауйфалу прийняла Закарпатська обласна рада 14.11.1990 р. Дата опублікування 16.04.2004 р. (“Відомості Верховної Ради України” № 16, стор.576).

Президія Закарпатської обласної Ради народних депутатів рішенням від 20 листопада 1990 року внесла в адміністративно-територіальний устрій окремих районів такі зміни: в Ужгородському районі відновила село Тисауйфал, раніше o6’єднане з селом Мінеральненської сільради, взяла його на облік і підпорядкувала Мінеральненській сільській Раді (На підставі рішення Закарпатської обласної Ради народних депутатів від 14 листопада 1990 року № 37 внесено правку: замість назви село Тисауйфал записати – село Тисауйфалу (Відомості Верховної Ради Української РСР, 2004 p., № 16, стор. 576)