Церква св.Михаїла

Церква відома з 1751 р. [Лобатынский С. Материалы для истории унии в Подолии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1879 г., т. 2, с. 54]. Нова дерев’яна споруда будувалась в 1878 р. [Волынские епархиальные ведомости, 1878 г., № 5, с. 224]. [Гульдман В.К. Справочная книжка Подольской губернии. – Каменец-Подольский: тип.губ.правления, 1888 г., с. 250].

Церква св.Михаїла була у 1 пол.18 ст. – убога, дах солом’яний. Нова церква збудована у 1771 р. на старому місці – дерев’яна триверха. У 1860-х рр. закрита через ветхість, розібрана у 1878 р. Нова церква збудована у 1873 – 1878 рр. – дерев’яна одноверха, разом з дзвіницею, дах залізний. На дзвіниці були дзвони з кириличним написом 1729 р., кириличним написом 1735 р., латинським написом 1796 р. [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 919 – 920].