Церква Введення

Церква Введення збудована в 1709 р. – внизу кам’яна, вгорі дерев’яна, з одним верхом. В кінці 18 ст. була ветха. Розібрана в 1870-х рр.

Нову кам’яну церкву почали будувати в 1787 р. – вимурували стіни на 2 аршини (1.5 м) і покинули через брак коштів.

Нова церква збудована на новому місці (в ур.Башта) в 1866 – 1868 рр. – кам’яна п’ятиверха, покрита залізом. Довжина 30 арш., ширина нави 12 арш. (21.3:8.5 м); вівтар та притвор завширшки 8 арш. (5.7 м). В 1877 р. прибудована кам’яна дзвіниця [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 488 – 489; Сецинский Е.И. Исторические сведения и приходах и церквах Подольской епархии. 1. Каменецкий уезд. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1895 г., т. 7 с. 440 – 442].