Церква св.Михаїла

Церква св.Михаїла згадується з 1726 р. – дерев’яна триверха. Згоріла в кінці 18 ст. Влаштована маленька кам’яна каплиця.

Нова кам’яна одноверха хрещата церква збудована в 1826 – 1843 рр., крита залізом. Для неї в 1843 р. куплено іконостас з Петропавлівської церкви у Кам’янці-Подільському. На іконі Божої матері – дата 1715 р., на вратах – 1717 р. Дзвіниця на 4 стовпах, на ній був дзвін з датою 1761 р. [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 468; Сецинский Е.И. Исторические сведения и приходах и церквах Подольской епархии. 1. Каменецкий уезд. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1895 г., т. 7 с. 373 – 375].