2008 р. [Будинок по Друкарській]

Дата: 19.11.2008

Заступник міського голови з питань гуманітарної політики Василь Косів: “Щодо будинку за № 10 на вул. Друкарській. Це самочинне будівництво – таку відповідь нам надало управління історичного середовища. Невідомо, хто зніс цей будинок”, – додав В. Косів.

Довiдка ZAXID.NET

“Ще гірша ситуація з будівлею на вул. Руській, 10, де мали знаходитись реставраційні приміщення. Ця будівля знесена без жодних попереджень, хоча чиновникам відомо, що дана будівля передана Львівському історичному музею. У міській раді спочатку всі говорили, що то самобуд, але ж який то може бути самобуд, якщо в БТІ є техпаспорт на будинок. Окрім цього, у міській раді навіть не знають, хто зніс будівлю”, – поінформував юрист Львівського історичного музею, представник ВГО “Наша Україна” Олег Дедик.