Рапопорта вул.

Вул. Базарну з вул.Хорватською з’єднує вулиця Раппапорта, названа так 1991 року на честь львівського діяча єврейського руху адвоката, економіста й жертводавця Арнольда Хаїма Раппапорта (1840-1907). До 1820-х мала назву Окопіска, що означало єврейські поховання; не пізніше 1825-го – Дорога до єврейського цвинтаря; до 1870-х – Шпитальна поперечниця й Богданівська бічна; в 1946-1990-х – Джамбула на честь казахського поета Джамбула Джабаєва. Частину вулиці від Клепарівської до Хорватської від 1913-го називали Вільність бічна, у 1977-1990-х – Джамбула.

У житловому будинку № 1 за польських часів була перукарня, за часів СРСР – промтоварний і хлібний магазини, зараз тут домашній магазин “Еколан” і крамниця “Будматеріали”.

У житловому будинку № 5 за Польщі було ательє дамських капелюхів Шрайбера, нині тут салон краси “Тетяна” і магазин “Алкоголь і тютюн”.

У житловій будівлі № 7-а до 1939-го містився малярський заклад Бранделя й Вандея.

У житловому будинку № 11 за польських часів містився ресторан Мюнцера.