2007 р. У Львові провалено створення музею у колишній тюрмі на Лонцького

Дата: 24.12.2007

У Львові було провалено виконання окремих програм, передбачених бюджетом розвитку міста. Так, зокрема, не було створено ландшафтної карти міста Львова, на що в бюджеті було закладено 600 тис. грн, а використано 0 грн. Крім того, на створення музею на території колишньої тюрми на Лонського з бюджету розвитку було використано всього 25 тис. грн замість передбачених 200 тис. грн. Про це сьогодні, 24 грудня, під час прес-конференції: «Бюджетні підсумки 2007 року та перспективи бюджету Львова у 2008 році» повідомив голова фракції УНП у Львівській міській раді Юрій Кужелюк.

За його словами, повністю не використано коштів для моніторингу збереження історико-архітектурних пам’яток – 125 тис. грн з 320 тис. грн. Крім того, на його думку, цьогоріч було провалено формування бюджету Львова за програмно-цільовим методом.

Як зазначив Юрій Кужелюк, бюджет міста Львова на 2008 рік будуть приймати в кращому разі у січні 2008 року -після того, як буде прийнято державний бюджет на 2008 рік. Також Юрій Кужелюк вважає, що реальна цифра бюджету розвитку Львова становить близько 200 млн грн, а не 600-700 млн грн, як заявляли деякі депутати.

Джерело: «Західна iнформаційна корпорація»