^Чернівці м

Городище 12 ст. згадане [Історія міст і сіл УРСР : Чернівецька область. – К. : ГРУРЕ, 1969 р.].

Тимощук Б.С. Ранньотрипільське поселення Рогатка в Чернівцях. – Археологія, 1979 р., т. 31, с. 107 – 108.

Загальні статті
Загальні статті (+)
Палац культури
Палац культури (+)
Резиденція буковинських митрополитів 1863 – 1882 рр. (вул.Коцюбинського, 2) [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки…
Резиденція митрополита (+)
Вул. О. Кобилянської
Вул. О. Кобилянської (+)
Театральна площа
Театральна площа (+)
Центральна площа
Центральна площа (+)
Музей народної архітектури
Музей народної архітектури (+)
Будинок, у якому жила О. Кобилянська (вул. Г. Димитрова) – пам’ятка історії (перша половина XX століття) [Постанова Кабінету міністрів України №…
Будинок, у якому жила О. Кобилянська (+)
Костел Воздвиження
Костел Воздвиження (+)
Костел єзуїтів 1891 – 1894 рр. (вул.Шевченка, 2) [Памятники истории и культуры Украинской ССР: каталог-справочник. – К.: Наукова думка, 1987 г., с.…
Костел серця Ісусова (єзуїтів) (+)
Вул. Руська, 235. Орієнтація вівтаря 15°, до вул. Руської обернена головним фасадом (С3). Спостереження М.І.Жарких 10.07.1991 р.
Церква Вознесіння (+)
Кафедральний собор 1884 р. (просп.Сталіна) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р.,…
Собор св.Духа (+)
Церква св.Кузьми і Дем’яна
Кафедральний собор св.Миколи 1939 р. (вул.Руська, 35) [Памятники истории и культуры Украинской ССР: каталог-справочник. – К.: Наукова думка, 1987…
Собор св.Миколи (+)
Миколаївська церква 1607 р. (дерев.) (вул.Сталінградська) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.:…
Церква св.Миколи (+)
Церква св.Михаїла
Церква св.Михаїла
Церква знаходиться на розі вул. Леніна і Заньковецької, орієнтація вівтаря – 93°. Спостереження М.І.Жарких 10.07.1991 р.
Собор св.Параскеви (+)
Церква Успіння (вул. Руська, 28). Орієнтація вівтаря 110°, до вул.Руської орієнтована рогом (А4). Спостереження М.І.Жарких 10.07.1991 р. …
Церква Успіння
Вірменська церква 1860 р. (вул.Українська) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р.,…
Церква вірменська св.Петра і Павла (+)