^Пам’ятки міста

Резиденція митрополита

Розмір зображення: 800:600 піксел

Резиденція буковинських митрополитів 1863 – 1882 рр. (вул.Коцюбинського, 2) [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України, 1999 р., № 2-3].

1982 г. Украина и Молдавия (+)
. Резиденція буковинських митрополитів
Ствтті
Ствтті (+)
Митрополичий корпус 1866 р. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 99]. …
Митрополичий корпус (+)
Семінарський корпус 1870 р. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 99]. …
Семінарський корпус (+)
Семінарська церква 1878 р. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 99]. …
Семінарська церква (+)
Будинок для приїжджих 1874 р. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 99]. …
Готель (+)