Церква св.Параскеви

Церква св.Параскеви відома з 1732 р. – стіни з хмизу, обмазані глиною, дах солом’яний, стелі та огорожі нема. Під час ремонту 1740-х рр. влаштовано ліхтарик. Нова церква збудована в 1773 р. – з дубових брусів у зруб, триверха, крита гонтою. Існувала до 1860-х рр.

Нова кам’яна одноверха церква збудована неподалік від старої в 1848 – 1866 рр. Довжина 28 арш., ширина 10.5 арш. (20:7.5 м). Над притвором має дзвіницю, на ній були дзвони з датами 1773, 1807, 1808, 1885 рр. Іконостас зроблено в 1882 р. [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 458; Сецинский Е.И. Исторические сведения и приходах и церквах Подольской епархии. 1. Каменецкий уезд. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1895 г., т. 7 с. 321 – 327].

Церква показана на деяких картах, але це – помилка. Нині церкви нема [спостереження М.Жарких 30.07.1995 р.].