Каплиця

На цьому цвинтарі також зведено українську каплицю. Каплицю спроектував архітектор Віктор Гриненко у стилі українського бароко. Зведена у 1986—1987 роках. Освячена 11 листопада 1989 року. Ініціаторами будівництва були Василь Іваницький, Борис Вітушинський, Ярослав Тракало та Димитрій Тимочко. Каплицю (координати споруди: 34°51.7920 S, 58°28.7410 W) 1989 р. вписано до реєстру пам’яток історії та культури Аргентини (про що свідчить табличка у ній) за адресою . В каплиці знаходяться численні українські меморіальні дошки, зокрема в пам’ять про Лідію Мокруху-Іваницьку, до 40-вих роковин бою під Бродами, в пам’ять про 50-ті роковини цієї битви, дошки в пам’ять про жертви Голодомору та чорнобильської катастрофи. На стіні каплиці також знаходяться меморіальні дошки з переліком жертводавців та фундаторів каплиці.

Підготував Іван Парнікоза, НІАМ «Київська фортеця».