2009 р. Навколо Замкової гори розгортається будівельний скандал?

Дата: 30.04.2009

У середу без публічного оголошення, таємно, призначені так звані “громадські слухання” у Подільській районній держадміністрації. Про це пишуть на “Форумі Української правди”.

За словами автора повідомлення, на порядок денний слухань винесене питання – схвалити дозвіл на продаж і забудову Замкової гори. За рознарядкою подільської влади, підприємства, школи та інші організації зобов’язані прислати по 10 чоловік. Крім того, як відзначають на ФУПі, ділянки від Боричевого току до Андріївської церкви уже продані, а ділянки на самому Андріївському спуску вже продаються.

У відділі внутрішньої політики Подільської адміністрації підтвердили, що слухання будуть, але заявили, що їхня тема – відновлення парку Замкова гора. Щодо продажу землі на цій ділянці порадили звернутися “до Зеленбуду Подільського району, оскільки вони усім займаються”.

У Зеленбуді також підтвердили, що будуть слухання, проте не змогли назвати час, коли вони відбудуться. “Не знаю, о котрій годині, а керівництво зараз зайняте, передзвоніть пізніше”, – сказала дівчина з Зеленбуду, однак після цього до неї більше не вдалося додзвонитися.

Як з’ясувалося згодом, слухання розпочнуться о 17.00 і пройдуть у приміщенні Подільської адміністрацій, що на Контрактовій площі, 2.