Історичні види

1651 р. Альбом А. ван Вестерфельда

Вкладені елементи

Вестерфельд Абрагам ван (р. нар. невід. – 1692). 	Вихідний аркуш до альбому київських малюнків. 1651 (копія XVIII ст.). 	Туш, перо (копія – папір,…
Титульний аркуш (+)
Вестерфельд Абрагам ван (р. нар. невід. – 1692). 	Вигляд Межигірського монастиря під Києвом. 1651 (копія XVIII ст.). 	Туш, перо (копія – папір,…
Межигірський монастир (+)
Вестерфельд Абрагам ван (р. пар. невід. – 1692). 	Ярославів вал та Золоті ворота. 1651 (копія XVIII ст.). 	Туш, перо (копія – папір, олівець; 20,5:…
Вступ литовського війська до Золотих воріт (+)
Вестерфельд Абрагам ван (р. нар. невід. – 1692). 	Софія Київська зі сходу. 1651 (копія XVIII ст.). 	Туш, перо (копія – папір, олівець; 20,5: 33,0).…
Дефіляда литовського війська перед Софійським собором (+)
Вестерфельд Абрагам ван (р. нар. невід. – 1692). 	Золоті ворота. 1651 (копія XVIII ст.). 	Туш, перо (копія – папір, олівець; 21,5 і 20,8: 32,8).…
Золоті ворота (+)
Вестерфельд Абрагам ван (р. нар. невід. – 1692). 	Софія. Південна частина західного фасаду. 1651 (копія XVIII ст.). 	Туш, перо (копія – папір,…
Софія. Південна частина західного фасаду
Вестерфельд Абрагам ван (р. нар. невід. – 1692). 	Софія. Західні галереї. Вигляд з півночі. 1651 (копія XVIII ст.). 	Туш, перо (копія – папір,…
Софія. Західні галереї. Вигляд з півночі
Вестерфельд Абрагам ван (р. нар. невід. – 1692). 	Софія. Західні галереї. Вигляд з півдня. 1651 (копія XVIII ст.). 	Тут, перо (копія – папір,…
Софія. Західні галереї. Вигляд з півдня
Вестерфельд Абрагам ван (р. нар. невід. – 1692). 	Руїни церкви Федора Вотча монастиря. 1651 (копія XVIII ст.). 	Туш, перо (копія – папір, олівець;…
Руїни церкви Федора Вотча монастиря (+)
Вестерфельд Абрагам ван (р. нар. невід. – 1692). 	Руїни храму XI ст. Західний фасад. 1651 (копія XVIII ст.). 	Туш, перо (копія – папір, олівець;…
Руїни храму XI ст. (+)
Вестерфельд Абрагам ван (р. нар. невід. – 1692). 	Руїни храму XI ст. Східний фасад. 1651 (копія XVIII ст.). 	Туш, перо (копія – папір, олівець; 20,9…
Вестерфельд Абрагам ван (р. нар. невід. – 1692). 	Руїни невідомого храму XII ст. з краєвидом міста. 1651 (копія XVIII ст.). 	Туш, перо (копія –…
Руїни невідомого храму XII ст. з краєвидом міста (+)
Вестерфельд Абрагам ван (р. нар. невід. – 1692). 	Руїни невідомої споруди стародавнього Києва. 1651 (копія XVIII ст.). 	Туш, перо (копія – папір,…
Руїни невідомої споруди
Вестерфельд Абрагам ван (р. нар. невід. – 1692). 	Києво-Печерська лавра. 1651 (копія XVIII ст.). 	Туш, перо (копія – папір, олівець; 20,6: 33,2).…
Києво-Печерська лавра (+)
Вестерфельд Абрагам ван (р. нар. невід. – 1692). 	У Ближніх печерах Києво-Печерської лаври. 1651 (копія XVIII ст.). 	Туш, перо (копія – папір,…
У Ближніх печерах Києво-Печерської лаври
Вестерфельд Абрагам ван (р. нар. невід. – 1692). 	У Дальніх (?) печерах Києво-Печерської лаври. 1651 (копія XVIII ст.). 	Туш, перо (копія – папір,…
У Дальніх (?) печерах Києво-Печерської лаври
Вестерфельд Абрагам ван (р. нар. невід. – 1692). 	Загальний вигляд Києва з північного сходу. 1651 (копія XVIII ст.). 	Літографія (фрагмент-копія з…
Бій на Оболоні (+)
Вестерфельд Абрагам ван (р. нар. невід. – 1692). 	Розгром козаками литовської флотилії на Дніпрі. 1651 (копія XVIII ст.). 	Літографія (копія з копії…
Розгром козаками литовської флотилії (+)
Вестерфельд Абрагам ван (р. нар. невід. – 1692). 	Прийом Янушем Радзівіллом послів Богдана Хмельницького у Києві. 1651 (копія XVIII ст.). 	Папір,…
Прийом Янушем Радзівіллом послів Богдана Хмельницького (+)