Церква Успіння

була дерев’яна церква Успіння – розібрана у 1870 р. Нова церква збудована у 1853 р. – кам’яна. У 1894 р. прибудовано 2 дерев’яних бічних приділи [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 932]. Церква Успіння збудована, імовірно, в 1 ч.18 ст. В 1740 р. – триверха дерев’яна споруда, дах солом’яний. В 1759 р. мала гонтовий дах. Розібрана в 1870 р. Нова кам’яна церква збудована в 1834 – 1853 рр. на новому місці (вище від старого пляцу). Розміри її 34.5:17 аршин (24.5:12.1 м), висота дзвіниці (збудована разом з церквою) 41 аршин (29.1 м) [Сецинский Е.И. Исторические сведения о приходах и церквах Подольской епархии: Ушицкий уезд. – Труды Подольского церковного историко-археологического общества, 1916 г., т. 12, с. 173 – 175].