Церква Різдва богородиці

Церква Божої матері згадується з 1739 р. Нова кам’яна церква Різдва Богородиці збудована в 1790 – 1822 рр. на кшталт костелу. В 1869 р. потріскані стіни були розібрані до половини висоти і збудовані наново, зроблено залізний дах. Ремонти 1884, 1889 рр.

В церква була ікона трьох святителів з написом “Сію икону стараніемъ своимъ справил р.Б.Васили и Алекси сынъ Грынка Колесника за отъпущеніе гріхов своихъ и за жену свою Анну и за чада свои Гнатъ и Катерина, которыхъ у войну турки забрали въ року аψζз [=1766]. Сооружено R. 1774 їи”. [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 451; Сецинский Е.И. Исторические сведения и приходах и церквах Подольской епархии. 1. Каменецкий уезд. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1895 г., т. 7, с. 284 – 289].