Церква св.Параскеви

Церква св.Параскеви збудована в 1757 р. – дерев’яна триверха споруда. З заходу до бабинця був прибудований притвор, з півночі до вівтаря прибудована паламарня. Замість опасання мала ґзимс. Іконостас зроблено в 1772 р. Дзвіниця збудована окремо від церкви, на південний схід від останньої. Мала перший ярус кам’яний, другий – дерев’яний восьмигранний. [Сецинский Е.И. Исчезающий тип деревянных церквей Подолии. – Каменец-Подольский: 1904 г., с. 17 – 18; Гульдман В.К. Справочная книжка Подольской губернии. – Каменец-Подольский: тип.губ.правления, 1888 г., с. 243]. Церква св.Параскеви збудована у 1757 р. – дерев’яна триверха. Пізніше збудована окрема кам’яна дзвіница. У 1773 – 1780 рр., в часи панування унії, парафія була православною [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 576].