Соледар м

Соледар м

Розмір зображення: 800:531 піксел

Сюди прийшов «русский мир». Зруйнований храм Московського патріархату в Соледарі. Фото опубліковано 7.02.2023 р.

Перейменування: стара назва Карла Лібкнехта, нова назва Карло-Лібкнехтівськ [Українська РСР. Адміністративно-територіальний устрій на 1 січня 1967 р. – К. : Політвидав, 1969 р.].

Указ Президії Верховної ради УРСР від 24.06.1991 р. про перейменування міста Карло-Лібкнехтівська Артемівської міськради на місто Соледар

Верховна Рада Української Радянської Соціалістичної Республіки постановляє (05.07.1991, № 1301-XII): Перейменувати місто Карло-Лібкнехтівськ Артемівської міськради Донецької області на місто Соледар.

Верховна Рада України постановляє (08.07.1999, № 867-XIV): Включити у межі міста Соледар Артемівської міської ради Донецької області селища міського типу Дворіччя та Сіль і затвердити межі міста Соледар загальною площею 1410,8 гектара.

Верховна Рада України постановляє (08.09.2016, № 1519-VIII): 1. Віднести місто Соледар Бахмутської міської ради Донецької області до категорії міст районного значення Бахмутського району Донецької області.