Барський район

Копайгород смт

За адмін.поділом 16 ст. Летичівський повіт 16 ст.

За адмін.поділом 19 ст. Могилівський повіт 19 ст.

За адмін.поділом 20 ст. Барський район

Коментар: назване від того, що для насипання валів було зібрано багато люду. Залишки вала у 1901 р. зберігались на північно-східній околиці м-ка [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9]. Згадується з 1624 р. [Історія міст і сіл УРСР : Вінницька область. – К. : ГРУРЕ, 1972 р.].

Вкладені елементи

Скульптура лева із сабиди у с.Снітків 	За дорожным указателем «Копайгород» появляются современные сельские дома. Среди этих добротных построек лишь…
1988 г. По восточному Подолью
Костел св.Духа
Костел св.Духа
Церква 1882 р. [Гульдман В.К. Справочная книжка Подольской губернии. – Каменец-Подольский: тип.губ.правления, 1888 г., с. 560]. Церква Різдва…
Церква Різдва богородиці