^Малопольське воєводство

Горлицький повіт

Ця сторінка є заготовкою статті про об’єкт класу «Район». Якщо ви маєте фотографії цього об’єкта або іншу краєзнавчу / пам’яткознавчу інформацію про нього, ви можете допомогти розвитку проекту, якщо надішлете її нам для публікації на сайті.

Для цього скористайтесь формою зворотнього зв’язку.

(1)  2  3

Gorlice – Miasto (29 500 mieszk.) nad rzeką Ropą. Gorlice zostały założone ok. poł. XIV stulecia i już zapewne…
Горлице м-ко (+)
Баниця (Лемківщина). 	Належало до Грибівського деканату Перемиської єпархії. 	За поділом 1999 р. – гміна Устя Горлицьке, повіт Горлице, Малопольське…
Баниця с [біля Ізб] (+)
За поділом 1999 р. – гміна Сенкова, повіт Горлице, Малопольське воєводство. 	Banica 	Warto zobaczyć: 	-> Cmentarz nr 62 	-> Pomnik siedmiu…
Баниця с [біля Гладишова] (+)
Беднарка с
Беднарка с (+)
Бесна с
Бесна с (+)
Беч с
Беч с (+)
Село належало до Грибівського деканату Перемиської єпархії. 	Bilichna [Ru] Bieliczna [Polish] 	Grybow District, present day SE Poland 	Lemko…
Билична с (+)
Бистра с
Бистра с (+)
Білянка с
Білянка с (+)
Бінарова с
Бінарова с (+)
Село належало до Горлицького деканату Перемиської єпархії. 	Blechnarka – wies położona u źródeł Ropy, lokowana na prawie…
Бліхнарка с (+)
Бобова с
Бобова с (+)
Село належало до Горлицького деканату Перемиської єпархії. 	За поділом 1999 р. – гміна Сенкова, повіт Горлице, Малопольське воєводство. 	Bodaki …
Бодаки с (+)
Боднарка с
Боднарка с (+)
Село належало до Горлицького деканату Перемиської єпархії. 	Або Бартне. 	За поділом 1999 р. – гміна Сенкова, повіт Горлице, Малопольське воєводство.…
Бортне с (+)
Вапенне с
Вапенне с (+)
Велика Менцина с
Велика Менцина с (+)
Верхні Брунари с
Верхні Брунари с (+)
Село належало до Горлицького деканату Перемиської єпархії. 	„Słownik geograficzny Królestwa Polskiego i innych Krajów…
Верхній Регетів с (+)
Село належало до Горлицького деканату Перемиської єпархії. 	За поділом 1999 р. – гміна Устя Горлицьке, повіт Горлице, Малопольське воєводство. …
Висова с (+)
Війтова с
Війтова с
Вірхня с
Вірхня с (+)
Село належало до Горлицького деканату Перемиської єпархії. 	За поділом 1999 р. – гміна Сенкова, повіт Горлице, Малопольське воєводство. …
Воловець с (+)
Ганчова с (+)
Гладишів с (+)
Гута Висовська с
Гута Висовська с (+)
Długie
Довге с (+)
Долини с
Долини с (+)
Карта гміни Джерело: iap.pl 	За поділом 1999 р. – гміна Горлице, повіт Горлице, Малопольське воєводство. 	Na południe od Kobylanki…
Домініковиці с
Джерело: beskid-niski.pl