2007 р. Конверсія звільнила замок у Жовкві для картинної галереї, центру культури і мистецтва…

2007 р. Конверсія звільнила замок у Жовкві для картинної галереї, центру культури і мистецтва та школи реставраторів

Дата: 25.09.2007

У зв’язку з тим, що в колишню військову казарму перебралася з приміщення Жовківського замку школа № 3, тут звільнилися приміщення, де облаштують картинну галерею, центр культури і мистецтва та школу реставраторів. Про це повідомив сьогодні, 24 вересня, власкор ЗІКу з посиланням на дані Жовківської міськради (Львівщина).

Завдяки конверсії також у колишніх спорудах військового містечка в Жовкві мають намір, окрім чотирьохповерхової школи з подвір’ям в 1,5 га, розмістити філію Луцького університету розвитку людини «Україна» ІІІ-ІV рівнів акредитації, дитячий садок, спортивну залу для шкіл міста.

Довідка ЗІКу

Кошторисна вартість проекту з переобладнання в Жовкві казарми на школу становить 3 млн 86 тис. грн,,з яких, зокрема, Український Фонд Соціальних Інвестицій виділив 550 тис. грн, Держбюджет – 400 тис. грн, обласний бюджет – 200 тис. грн, а з районного скеровано – 1 млн. 936 тис. грн.

Джерело: «Західна iнформаційна корпорація»