Виноградівка с

Історичні адміністративні поділи

В 1905 р. зафіксована назва Казимирок [Крылов А. П. . – Каменец-Подольский: изд. губ. стат. комитета, 1905 г., с. 84].

Указ Президії ВР УРСР від 4 червня 1945 р. « та уточнення і впорядкування існуючих назв сільрад і населених пунктів Кам’янець-Подільської області області»: село Казимірок іменувати село Виноградівка і Казимірецьку сільраду — Виноградівська.

Довідка у Вікіпедії:

В 1905 р. поруч існувало окреме село Магдишівка (9 верст від Шарівки, 9.5 верст від Антонівців, 17 верст від Ярмолинець). В селі була церква [Крылов А. П. . – Каменец-Подольский: изд. губ. стат. комитета, 1905 г., с. 85]. Судячи з віддалей, це може бути східна частина сучасного села Виноградівка.

Указ Президії ВР УРСР від 7 березня 1946 р. « історичних найменувань та уточнення і впорядкування існуючих назв сільрад і населених пунктів Кам’янець-Подільської області»: хутір Казимирецький, Виноградівської сільської Ради, іменувати хутір Михайлівка. [Нині невідомий.]