Церква св.Миколи

Церква була в 1788 р. [Сецинский Е.И. Исторические сведения о приходах и церквах Подольской епархии: Ушицкий уезд. – Труды Подольского церковного историко-археологического общества, 1916 г., т. 12, с. 156]. Церква св.Миколи закрита у 1859 р. через повну ветхість. У 1866 р. піднята на кам’яний фундамент, замість трьох верхів зроблено один, зроблено залізний дах, нову підлогу, зовнішню шалівка, прибудовано притвор. У 1901 р. церква була ветхою [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 959]. Церква св.Миколи 1765 р. [Źródła do dziejów rozgraniczenia diecezji łacińskich w Cesarstwie Rosyjskim w połowie 19 wieku. – Lublin: 2000, t. 1, cz. 1, s. 46].