Церква св. Параскеви

За даними істориків І. Крип’якевича та Г. Сосни, у 1698 р. в селі існувала церква. 1 Але у списках початку XIX ст. греко-като-лицьких церков та 1898 р. – православних вона відсутня. 2 На початку XX ст. в селі була збудована церква-школа св. Параскеви. 3 Після першої світової війни перетворена на костел. 4

1. Крип’якевич І. Церкви Холмщини і Підляшшя. – Холм, 1944. – С. 45-49; Ks. Sosna G. Historyczny zarys Kościoła Prawosławnego od zarania dziejów do chwili obecnej na terenie województwa Białostockiego. // Wiadomości Polskiego Autokiefalicznego Kościoła Prawosławnego. 1978, N3-4. S. 43-95.

2. ЦДІА, фонд 693, опис 1, справи 585, 586.

3. ЦДІА, фонд 693, опис 1, справа 260, аркуш 1.