Садиба Панаса Мирного

Садиба Панаса Мирного (вул. П. Мирного, 56) – пам’ятка історії (кінець XIX – початок XX століття) [Постанова Кабінету міністрів України № 1761 від 27.12.2001 р. “Про занесення пам’яток історії, монументального мистецтва та археології національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України”].

Садиба письменника Панаса Мирного (П.Я. Рудченка) (вул. П. Мирного, 56) – пам’ятка історії (кінець XIX – початок XX століття) [Постанова Кабінету міністрів України № 928 від 3.09.2009 р. “Про занесення об’єктів культурної спадщини національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України”].

Вкладені елементи

Розміщення:. Загальний опис:. Історична довідка, відомості про дослідження:. Облікова інформація:. Основна бібліографія, архівні дані:. Ілюстративні…
Паспортна інформація
Пам’ятник Панасу Мирному (+)