Документи

Кор[оль] Жиґимоит іменує владикою перемиським Олехна Терлецького, 3 грудня 1528 р. [Грушевський М. С. Матеріали до історії суспільно-політичних і економічних відносин Західної України (1905 р.), ].

Кор[оль] Жиґимонт Авґуст надає владицтво перемиське Яцку Радиловському, 6 марта 1549 p. [Грушевський М. С. Матеріали до історії суспільно-політичних і економічних відносин Західної України (1905 р.), ].

Кор[оль] Жиґимонт Авґуст позволяв єп[ископу] перемиському Антонію Радиловському поставити на церковних ґрунтах доми для ремісників, а тим ремісникам заложити свій осібний цех, 15 марта 1554 p. [Грушевський М. С. Матеріали до історії суспільно-політичних і економічних відносин Західної України (1905 р.), ].

Кор[оль] Жиґимонт Авґуст, з огляду на скарги селян з Перемиської королівщини, поручає старості не обтяжати їх над старі звичаї й привілеї, 26 цвітня 1567 р. [Грушевський М. С. Матеріали до історії суспільно-політичних і економічних відносин Західної України (1905 р.), ].

Підготував М. Жарких.