Церква Покрови [№ 12а]

Розмір зображення: 600:800 піксел

Церква Покрови 13 – 17 ст. (вул.Караїмська) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 14].

Церква Покрови 15 ст. [Нариси історії архітектури України: дожовтневий період. – К.: Держбудвидав, 1957 р., список пам’яток].

Покровська церква 13 – 17 ст. [Постанова Ради міністрів УРСР “Про впорядкування справи обліку та охорони пам’ятників архітектури на території Української РСР” № 970 від 24.08.1963 р.].

Покровська церква 13 – 17 ст. (вул. Пугачова № 12) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 67].

Покровська церква 1606 – 1610 рр. (вул.Д.Галицького, 12) [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України, 1999 р., № 2-3]. В даті – якась описка.

На плані 1999 р. адреса – вул.Караїмська, 11. На плані 2012 р. з сайту map.meta.ua – вул.П.Савельєвої, 1.