Вічині с

Історичні адміністративні поділи

Федько Хоминич (можливо, крайчий князя Свидригайла 1446 – 1451 рр.) тримав маєтки Колодезі з присілком Жабком у Перемильському повіті, а також Вічин і Палче у Луцькому повіті [Поліщук В. Урядницький клан луцького старости князя Богуша Корецького. – Український археографічний щорічник, 2004 р., т. 8-9, с. 288; Акты Литовской метрики. – Варшава: 1896 г., т. 1, вып. 1, с. 116, № 299]. Ці села, окрім Вічина, невідомі [М.Жарких, 15.03.2009 р.]

Перша згадка: поч.16 ст. [Історія міст і сіл УРСР: Волинська область. – К.: 1970 р.].

Довідка у Вікіпедії:

Указ Президії ВР УРСР від 7 червня 1946 р. « історичних найменувань та уточнення і впорядкування існуючих назв сільрад і населених пунктів Волинської області»: населені пункти Вічинівської сільської ради Рожищенського району — хутір Дембівка іменувати хутір Дубівка, хутір Домброва іменувати хутір Діброва. [Нині невідомі.]