Лівадія смт

Палац Миколи 2

Палац Миколи 2

Комплекс споруд палацу 19 – 20 ст. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України, 1999 р., № 2-3].

Лівадійський палацовий комплекс, де відбулася Кримська (Ялтинська) конференція (вул. Батурина, 34) – пам’ятка історії (XIX – початок XX століття) [Постанова Кабінету міністрів України № 1761 від 27.12.2001 р. “Про занесення пам’яток історії, монументального мистецтва та археології національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України”].

Лівадійський палацовий комплекс (с. Лівадія, вул. Батуріна) – пам’ятка історії (19 – поч. 20 ст.) [Постанова Кабінету міністрів України № 928 від 3.09.2009 р. “Про занесення об’єктів культурної спадщини національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України”].

Вул. Батурина, 34 (2004 р.).

Джерело: Пам’ятки архітектури та містобудування України. – К.: Техніка, 2000 р.
[1990 р.] Паспортна інформація
[1990 р.] Паспортна інформація (+)
Великий палац 1910 – 1911 рр. [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури УРСР, що перебувають під…
Великий палац (+)
Малий палац
Малий палац (+)
Палац Фредерікса 1916 р. [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури УРСР, що перебувають під…
Палац Фредерикса (+)
Світський корпус кін.19 ст. [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури УРСР, що перебувають під…
Корпус почту (+)
Церква Здвиження 1864 р. [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури УРСР, що перебувають під…
Церква Воздвиження (+)
Паркові споруди 19 ст. [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури УРСР, що перебувають під охороною…
Паркові споруди (+)
2006 г. Спасти Ливадийский дворец