2009 р. Реставрація ідола

Ярким прикладом досконалої організації є бджолина сім’я. Це плем’я само для себе плекає (культивує) провідника-матку, тоді коли вона ще в повиточку. Бджоли її отеплюють, живлять добірними харчами, обороняють від напасливих претендентів на “престол”. Вони знешкоджують суперників провідника.

Якби й нам взяти з колиски добірне немовля і виховати з нього провідника: дати йому вольові манери, володарські навики, непідкупність; навчити таїнам дипломатії, вселити йому віру, що провідник при жодних обставинах не тікає з поля бою, не зрікається духовної цілеспрямованості.

Вороги України нічого в світі так не бояться, як виникнення між українцями культу провідника. Вони, як державні люди, добре знають, що культ рідного провідника – шлях до рідної волі. Вони (вороги) витрачають великі скарби, щоб кожний український провідник був між українцями неавторитетним, спровокованим, обмовленим.

Чи був В. Ленін виплеканою українським народом особистістю в українські провідники? Ні ! В Україні він не був жодного разу ! То чий же В. Ленін провідник ?

6 квітня 2009 року на позачерговій сесії міськвиконкому драдцятивосьмома голосами було прийняте рішення про реставрацію пам’ятника В. Леніну.

Невже в Каневі збираються побудувати комунізм?