Галицька вул.

Галицька вул.

Розмір зображення: 800:600 піксел

Вулиця Галицька починається від Вічового майдану і простягається на північ – північний захід до околиці міста, переходячи у дорогу на Галич . Ратуша (вул. Галицька, 4) та будинки з непарними номерами від 9 до 29, які утворюють західний бік площі Ринок, у нас показані на пл. Ринок.

№ 2 Будинок дирекції залізниць 1894 р. (архіт.)

№ 7 Будинок воєнної адміністрації та гауптвахти, 1827 р. (архіт.)

№ 9 – 13, 15 – 17, 19, 21, 23, 25, 27, 29, 31, 33, 35, 37, 39, 45 – Житлові будинки 19 – поч. 20 ст. (архіт.)

[Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 215].

Вкладені елементи

Ліворуч – вул. Галицька, праворуч – вул. сотника Мартинця. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 2 – Будинок дирекції залізниць 1894 р. (архіт.)…
Дирекція залізниць (№ 2) (+)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 7 Будинок воєнної адміністрації та гауптвахти, 1827 р. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. –…
Воєнна адміністрація (№ 7) (+)
Ліворуч – вул. Станіславська, праворуч – вул. Галицька. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких.
Офісний центр «Ідеал» (№ 8)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 10 – житловий будинок 19 – поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с.…
Житловий будинок (№ 10)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 16 – житловий будинок 19 – поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с.…
Житловий будинок (№ 16)
Ліворуч – прохід на пл. Шептицького, праворуч – вул. Галицька. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 31 – житловий будинок 19 – поч. 20 ст. (архіт.)…
Офісний центр (№ 31)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 33 – житловий будинок 19 – поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с.…
Житловий будинок (№ 33)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 35 – житловий будинок 19 – поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с.…
Житловий будинок (№ 35)
Фасад по вул. Галицькій. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 39 – житловий будинок 19 – поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры…
Вигляд з боку вул. Галицької. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких.
Вигляд з півночі, від перетину з вул. Новгородською. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких.
2012 р. Перспектива вул. Галицької
Ліворуч – вул. Новгородська, праворуч – вул. Галицька. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 45 – житловий будинок 19 – поч. 20 ст. (архіт.)…