Курбаса вул.

Вулиця Леся Курбаса фактично є провулком довжиною в один квартал між площею Міцкевича та вул. Грушевського. Названа іменем славного українського актора, замордованого більшовиками. За совітів – Цимбалюка вул.

№ 2 Житловий будинок 1895 р. (архіт.)

№ 3 Театр ім.С.Монюшка, 1891 р. (архіт.)

№ 4 Житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.)

№ 5 Житловий будинок 1906 р. (архіт.)

№ 6 – 9 Житлові будинки поч. 20 ст. (архіт.)

[Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 218].

Вкладені елементи

Ліворуч – вул. Курбаса, праворуч – пл. Міцкевича. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 2 Житловий будинок 1895 р. (архіт.) [Памятники истории и…
Житловий будинок (№ 2) (+)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 3 – Театр ім.С.Монюшка, 1891 р. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 218].…
Театр (№ 3) (+)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 7 – житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 218].
Житловий будинок (№ 7) (+)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 9 – житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 218].
Від вул. Грушевського в бік пл. Міцкевича. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких.
2012 р. Перспектива непарного боку