Гаркуші вул.

Вулиця Гаркуші простягається від безіменної площі на стику вул. Грушевського та Василіянок до перетину з вул. Б.Лепкого. Названа іменем радянського полковника, Героя Радянського Союзу Миколи Гаркуші, який брав участь у вигнанні гітлерівців з міста.

№ 1, 3, 7, 9 – житлові будинки поч. 20 ст. (архіт.) [№ 1 – на планах міста має адресу Грюнвальдська, 2]

№ 4 – житловий будинок 1914 р. (архіт.)

[Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 215].

Вкладені елементи

5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 3 – житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 215].
Житловий будинок (№ 3) (+)
Ліворуч – вул. І.Франка, праворуч – вул. Гаркуші. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	Вул. І. Франка, № 39 Житловий будинок 1914 р. (архіт.)…
2012 р. Будинки № 5, 5а
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 7 – житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 215].
Житловий будинок (№ 8) (+)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 9 – житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 215].