Синицівка с

Історичні адміністративні поділи

В 1905 р. зафіксована назва Молдованка і поруч з цим селом – посёлок Молдованский [Крылов А. П. . – Каменец-Подольский: изд. губ. стат. комитета, 1905 г., с. 356].

В 1905 р. поруч існував окремий посёлок Синарный (6 верст від Данилової Балки, 31 верста від Голованівська) [Крылов А. П. . – Каменец-Подольский: изд. губ. стат. комитета, 1905 г., с. 358].

В 1905 р. поруч існувало окреме село Таужнянка (8 верст від Данилової Балки, 32 версти від Голованівська) [Крылов А. П. . – Каменец-Подольский: изд. губ. стат. комитета, 1905 г., с. 358].

Указ Президії ВР УРСР від 1 лютого 1945 р. « та уточнення і впорядкування існуючих назв сільрад і населених пунктів Одеської області»: село Молдаванка іменувати село Синицівка і Молдаванську сільраду — Синицівська; населені пункти Молдаванської сільради — селище Кам'яногірське і селище Синарне вважати за один населений пункт, який іменувати селище Кам'яногірське.

Також відома форма Сеницівка. На 1967 рік села Кам'яногірське, С[в]инарне (перші два села об'єднані 01.02.1945) та Таужнянське (Таужнянка) включені в смугу с. Синицівка.