Церква св.Михаїла

Церква св.Михаїла збудована у 1700 р. – дерев’яна триверха. Нова церква збудована у 1876 – 1898 рр. на новому місці – кам’яна одноверха, разом з дзвіницею [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 942 – 946]. Церква св.Михаїла збудована в 1730..1749 рр. – дерев’яна триверха споруда. Тоді ж збудована дерев’яна дзвіниця. В 1803 р. під церкву та дзвіницю підведено кам’яні підмурки. Церква збудована з дуба, мала опасання на кронштейнах; нижче опасання стіни були побілені, вище – ошальовані дошками.

Дзвіниця стояла на південний захід від церкви, розібрана біля 1894 р. Перший ярус її був кам’яний, три верхніх – дерев’яні (верхній був восьмигранний).

Нова церква св.Михаїла збудована в 1898 р. на новому місці (через шосе від старої церкви) – кам’яна. [Сецинский Е.И. Исчезающий тип деревянных церквей Подолии. – Каменец-Подольский: 1904 г., с. 11 – 14; Гульдман В.К. Справочная книжка Подольской губернии. – Каменец-Подольский: тип.губ.правления, 1888 г., с. 250]. Дерев’яна церква св.Василя [Źródła do dziejów rozgraniczenia diecezji łacińskich w Cesarstwie Rosyjskim w połowie 19 wieku. – Lublin: 2000, t. 1, cz. 1, s. 42].