Непоротове с

Історичні адміністративні поділи

2 городища згадані. Перша згадка: 1447 р. [Історія міст і сіл УРСР : Чернівецька область. – К. : ГРУРЕ, 1969 р.].

Крушельницкая Л.И., Мовша Т.Г., Павлив Д.Ю. Исследования в Непоротово. – “Археологические открытия 1976 г.”, М., 1977 г., с. 317 – 318.

Крушельницкая Л.И., Павлив Д.Ю. Раскопки в Непоротово. – “Археологические открытия 1978 г.”, М., 1979 г., с. 353.

Кос А.И., Крушельницкая Л.И., Павлив Д.Ю. Многослойный памятник у с.Непоротово. – “Археологические открытия 1974 г.”, М., 1975 г., с. 299 – 300. [Поселення трипільське]

Кос А.И., Крушельницкая Л.И., Павлив Д.Ю. Многослойный памятник у с.Непоротово. – “Археологические открытия 1975 г.”, М., 1976 г., с. 342 – 343.

Павлів Д.Ю. Культова пам’ятка ранньозалізного часу біля с.Непоротів. – “Тези доповідей 5-ї Подільської історико-краєзнавчої конференції”, Кам’янець-Подільський, 1980 р., с. 118 – 119.