Кафедральний собор святих Михайла і Гудули

Кафедральний собор святих Михайла і Гудули (Place Sainte-Gudule, 1000 Bruxelles, Бельґія) — католицький кафедральний собор в столиці Бельгії місті Брюсселі; одна з найяскравіших пам'яток готичної архітектури і мистецтва країни.

24.11.2019 р. настоятель парафії св. Володимира Великого Українська Греко-Католицька Церква – Ukrainian Greek Catholic Church у Брюсселі о. Назар Михайлюк, духовенство УГКЦ Бельгії, Митрополит Православна Церква України Олександр Драбинко, Представництво України при ЄС, Посольство України в Королівстві Бельгія, Місія України при НАТО, пересічні бельгійці, представники дипломатичного корпусу та української громади віддали шану мільйонам українців, які загинули під час штучного голоду, організованого сталінським режимом у 1932-1933 роках в Україні.

Підготував Іван Парнікоза, НІАМ "Київська фортеця"