Більськ с

Комплекс пам’яток Більського городища

Розмір зображення: 738:827 піксел

Комплекс пам’яток території та округи Більського городища – пам’ятка археології (епоха бронзи, ранній залізний вік, скіфська культура, розвинуте та пізнє середньовіччя) [Постанова Кабінету міністрів України № 1761 від 27.12.2001 р. “Про занесення пам’яток історії, монументального мистецтва та археології національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України”].

Комплекс пам’яток території і округи Більського городища (с. Більськ, території Малобудищанської, Батьківської сільрад Зінківського районуі Куземинської сільради Охтирського району Сумської області) – пам’ятка археології (2 тис. – 10 ст. до н.е., 10 ст. до н.е. – 4 ст., 14 – 17 ст.) [Постанова Кабінету міністрів України № 928 від 3.09.2009 р. “Про занесення об’єктів культурної спадщини національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України”].

Мурзін В.Ю., Ролле Р., Скорий С.А. . – “Археологічні дослідження в Україні в 1994-1996 роках”, К., 2000 р., с. 112 – 115.

Паспортна інформація
Адреса оригіналу статті:
Генеральний план
Розміщення:. Загальний опис:. Історична довідка, відомості про дослідження:. Облікова інформація:. Основна бібліографія, архівні дані:
Більське городище (+)
Майдан Великий Скоробір