Церква св.Георгія

Церква св.Георгія відома з 1706 р. – згоріла. В 1739 р. на її місці вже була міцна дерев’яна триверха споруда. Кам’яна дзвіниця збудована в 1791 р. Церква згоріла в 1812 р.

В 1815 – 1816 рр. до дзвіниці добудували з каменю наву та вівтар. Розміри цієї церкви 25:12 аршин (17.7:8.5 м). В 1848 – 1850 рр. вона ремонтувалась, зміцнювалась від тріщин в стінах. В 1869 р. розтріскалась південна прибудова. В 1877 р. під час ремонту зроблено залізні скріпи, нові верхи на церкві та дзвіниці, нові вікна. В 1890 р. – ремонт, зроблено північний приділ, хори, новий іконостас, церкву розписано. Тріщини з’явились знову, в 1897 р. церква стягнута залізом [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 430; Сецинский Е.И. Исторические сведения и приходах и церквах Подольской епархии. 1. Каменецкий уезд. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1895 г., т. 7 с. 199 – 203].