Національний музей історії України

Різні давні речі

Різні давні речі

Вкладені елементи

Кінські удила 	Кімерійці. 8 – 7 ст. до н.е. 	Бронза. Довжина 21 см. 	Походять з басейну середнього Дніпра. 	Національний музей історії України…
Кінські удила
Скіпетр 	Кавказ. 7..6 ст. до н.е. 	Бронза. Довжина 17 см, висота 6.5 см. 	Місце знахідки невідоме. 	Національний музей історії України (Київ), інв.…
Скіпетр
Пластина для пояса 	Кавказ. 5..7 ст. н.е. 	Бронза. Розміри 15.5: 14.3 см. 	Аул Верхній Кобан, Північна Осетія (Росія). 	Національний музей історії…
Пластина для пояса
Пластина для пояса 	Кавказ. 7..6 ст. до н.е. 	Бронза. Розміри 12.7: 10 см. 	Місце знахідки невідоме. 	Національний музей історії України (Київ),…
Пластина для пояса
Дзеркало 	Китай. Період невідомий. 	Бронза. Діаметр 8.8 см. 	Місце знахідки невідоме. Колекція Б.І. та В.М.Ханенків. 	Національний музей історії…
Дзеркало
Скіпетр у формі топорика 	Кавказ (?). Період невідомий. 	Бронза. Розміри 31: 7.5 см. 	Місце знахідки невідоме. Колекція Б.І. та В.М.Ханенків. …
Скіпетр у формі топорика (+)
Казан 	Кавказ (?). 5..4 ст. до н.е. 	Бронза. Діаметр 15 см, висота 17 см. 	Місце знахідки невідоме. 	Національний музей історії України (Київ), інв.…
Казан (+)