Київська фортеця

Госпітальне укріплення

Вкладені елементи

Вали і рови 1842 – 1849 рр. [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури УРСР, що перебувають під…
Вали і рови (+)
Північна напівбашта 1839 – 1842 рр. (вул.Госпітальна, 16) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і…
Північна напівбашта (+)
Північні ворота з капоніром 1843 – 1844 рр. (вул.Госпітальна, 18) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і…
Північна брама з капоніром (+)
Військовий госпіталь з лазнею 1836 – 1844 рр. (вул.Госпітальна, 18) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і…
Військовий госпіталь з лазнею (+)
Косий капонір 1844 – 1846 рр. (вул.Госпітальна, 24а) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури…
Косий капонір (+)
Капонір 1-го полігона 1843 – 1844 рр. (вул.Госпітальна) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури…
Капонір 1-го полігона (+)
Капонір 2-го полігона 1843 – 1844 рр. (вул.Госпітальна) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури…
Капонір 2-го полігона (+)
Капонір 3-го полігона 1844 рр. (вул.Госпітальна) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури УРСР,…
Капонір 3-го полігона (+)
2009 р. Солдати насипали – солдати розкопали