^Новий цвинтар

Поле 6

Вкладені елементи

Могила Білецького О.І. (1884 – 1961), А.О.Білецького (1911 – 1995), П.О.Білецького (1922 – 1995) 	Могила О.І.Білецького – філолога, академіка АН…
Могила Білецького О.І. (1884 – 1961), А.О.Білецького (1911 – 1995), П.О.Білецького (1922 –…
Могила О.Ф.Ватченка – комуністичного діяча [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 18].
Могила Ватченка О.Ф. (1914 – 1984)
Могила історика, політика і першого голови Української Центральної Ради М.С. Грушевського (дільниця 8 [насправді 6]) – пам’ятка історії (1934 р.)…
Могила Грушевського М.С. (1866 – 1934) та М.М.Грушевської (1868 – 1948) (+)
Могила В.О.Дранишникова – композитора, пам’ятник 1939 р., скульптор М.Г.Манізер [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 20].…
Могила Дранишникова В.О. (1893 – 1939)
Могила Б.М.Лятошинського – композитора, пам’ятник 1971 р., скульптор А.Банников, архітектор А.Сницарев [Памятники истории и культуры Украинской ССР.…
Могила Лятошинського Б.М. (1895 – 1968) (+)
Могила Петрусенко О.А. (1900 – 1940)
Могила радянського партійного і державного діяча В.В. Щербицького (дільниця 1 [насправді 6]) – пам’ятка історії (1990 р.) [Постанова Кабінету…
Могила Щербицького В.В. (1918 – 1990)
Склеп-каплиця