^Новий цвинтар

Поле 33

Вкладені елементи

Могила режисера, актора, народного артиста України Л.Ф. Бикова (дільниця 33) – пам’ятка історії (1979 р.) [Постанова Кабінету міністрів України №…
Могила Бикова Л.Ф. (1928 – 1979) (+)
Могила художника, скульптора І.М. Гончара (дільниця 33) – пам’ятка історії (1993 р.) [Постанова Кабінету міністрів України № 928 від 3.09.2009 р.…
Могила Гончара І.М. (1910 – 1993) (+)
Могила поета, публіциста і одного із засновників Української Громадської групи сприяння виконанню Гельсінських угод Ю.Т. Литвина (дільниця 33) –…
Могила Литвина Ю.Т. (1934 – 1984) (+)
Могила Мейтуса Ю.С. ()
Могила Мейтуса Ю.С. () (+)
Могила кіноактора, кінорежисера, заслуженого артиста УРСР І.В. Миколайчука (дільниця 33) – пам’ятка історії (1987 р.) [Постанова Кабінету міністрів…
Могила Миколайчука І.В. (1941 – 1987) (+)
Могила Світличного І.О. (1929 – 1992)
Могила Світличного І.О. (1929 – 1992) (+)
1 травня 2011 р. Фото М.І.Жарких.
2011 р. Могили В.Стуса, Ю.Литвина, О.Тихого
2011 р. Могили О.Тихого, Ю.Литвина, В.Стуса
Могила поета, перекладача, літературознавця і правозахисника В.С. Стуса (дільниця 33) – пам’ятка історії (1985 р.) [Постанова Кабінету міністрів…
Могила Стуса В.С. (1938 – 1985) (+)
Могила філософа, правозахисника і одного із засновників Української Громадської групи сприяння виконанню Гельсінських угод О.І. Тихого (дільниця 33)…
Могила Тихого О.І. (1927 – 1984) (+)
Могила Шахбазяна С.В. (1923 – 1989)