^Новий цвинтар

Поле 2

Вкладені елементи

Могила М.П.Бажана – поета, академіка АН УРСР, Героя соціалістичної праці, пам’ятник 1984 р. [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987…
Могила Бажана М.П. (1904 – 1983) (+)
Могила А.М.Бучми – нар. артистка СРСР, пам’ятник 1964 р., скульптор І.Копайгоренко, архітектор Л.Лось [Памятники истории и культуры Украинской ССР.…
Могила Бучми А.М. (1891 – 1957)
Могила А.В.Головка – письменника, пам’ятник 1973 р., скульптори М.Вронський, в.Костін [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г.,…
Могила Головка А.В. (1897 – 1972) (+)
Могила Давидова О.Й. (1907 – 1963)
Могила Давидова О.Й. (1907 – 1963) (+)
Могила П.Д.Демуцького – композитора і Д.П.Демуцького – кінорежисера, пам’ятник 1958 р., скульптор І.Майєр [Памятники истории и культуры Украинской…
Могила Демуцького П.Д. (1860 – 1927) і Д.П.Демуцького (1893 – 1954) (+)
Могила Дніпрової Чайки ( – 1927)
Могила Г.Н.Кальченко – скульптора, нар.художинці УРСР, пам’ятник 1979 р., скульптор А.Фуженко [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.:…
Могила Кальченко Г.Н. ( – 1975) та її родичів (+)
Могила В.І.Касіяна – нар. жудожника СРСР, Героя соціалістичної праці, пам’ятник 1980 р., скульптор А.Ковальов, архітектор В.Гнезділов [Памятники…
Могила Касіяна В.І. (1896 – 1976) (+)
Могила О.Є.Корнійчука – письменника, академіка АН СРСР, Героя соціалістичної праці, пам’ятник 1973 р., скульптор А.Скобликов, архітектор А.Ігнащенко…
Могила Корнійчука О.Є. (1905 – 1972) (+)
Могила Д.С.Коротченка – діяча КПРС, Героя соціалістичної праці, пам’ятник 1970 р., скульптор А.Ковальов [Памятники истории и культуры Украинской…
Могила Коротченка Д.С. (1894 – 1969) (+)
Могила М.В.Лисенка – композитора, пам’ятник 1939 р., реконструйований 1963 р. [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 19]. …
Могила Лисенка М.В. (1842 – 1912) (+)
3 листопада 2007 р. Фото М.І.Жарких. 	Платон Іларіонович Майборода (1 грудня 1918 – 8 липня 1989) – видатний український радянський композитор,…
Могила Майбороди П.І. (1918 – 1989)
3 листопада 2007 р. Фото М.І.Жарких.
Могила Надененка Ф.М. (1902 – 1963)
Могила Г.І.Нарбута – художника, пам’ятник 1974 р. [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 19]. 	Могила художника-графіка…
Могила Нарбута Г.І. (1886 – 1920)
Могила Л.С.Первомайського – письменника, пам’ятник 1980 р., скульптори В.Мельниченко, А.Рибачук, архітектор А.Милецький [Памятники истории и…
Могила Первомайського Л.С. (1908 – 1973)
Могила Ревуцького Д.М. (1881 – 1941)
Могила Ревуцького Д.М. (1881 – 1941) (+)
Могила Л.М.Ревуцького – композитора, академіка АН УРСР, Героя соціалістичної праці, пам’ятник 1980 р., скульптор А.Ковальов, архітектор…
Могила Ревуцького Л.М. (1889 – 1977)
Могила М.К.Садовського – актора і режисера, пам’ятник 1935 р., скульптор Е.Фрідман [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с.…
Могила Садовського М.К. (1856 – 1933) (+)
Могила С.Д.Скляренка – письменника, пам’ятник 1964 р., скульптор А.Шаталов, архітектор В.Савченко [Памятники истории и культуры Украинской ССР. –…
Могила Скляренка С.Д. (1901 – 1962) (+)
Могила Л.І.Смілянського – письменника, пам’ятник 1972 р., архітектор Я.Ковбаса [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 19].
Могила Смілянського Л. (1904 – 1966) (+)
Могила Ю.К.Смолича – письменника, Героя соціалістичної праці, пам’ятник 1980 р., скульптор А.Фуженко, архітектор Т.Довженко [Памятники истории и…
Могила Смолича Ю. (1900 – 1976)
Могила Стельмаха М. (1912 – 1983)
Могила Стешенка І.М. (1873 – 1918)
Могила Стешенка І.М. (1873 – 1918) (+)
Могила Ю.В.Шумського – нар. артиста СРСР, пам’ятник 1955 р., скульптор К.Діденко [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с.…
Могила Шумського Ю.В. (1887 – 1954) (+)