Донецька область

Бахмутський район

Бахмутський район

Розмір зображення: 800:646 піксел

Постанова Верховної ради України від 4.02.2016 р.: перейменувати Артемівський район на Бахмутський район .

Верховна Рада України постановляє (20.05.2015, № 458-VIII): 1. Змінити межі Артемівського району Донецької області, збільшивши територію Артемівського району на 1323 гектара земель за рахунок передачі до його складу 1111 гектарів земель, що знаходяться у віданні Миронівської селищної ради Дебальцевської міської ради (в тому числі територію селища міського типу Миронівський), 212 гектарів земель – Світлодарської міської ради Дебальцевської міської ради (в тому числі територію міста Світлодарськ), та затвердити територію Артемівського району загальною площею 187300 гектарів. 2. Встановити межі Артемівського району Донецької області згідно з додатком. 3. Кабінету Міністрів України в межах повноважень забезпечити взаємодію центральних і місцевих органів виконавчої влади з органами місцевого самоврядування у вирішенні питань, пов’язаних із зміною і встановленням меж Артемівського району Донецької області.

Верховна Рада України постановляє (08.09.2016, № 1519-VIII): 2. Змінити межі Бахмутського району Донецької області, збільшивши територію Бахмутського району на 3198 гектарів земель за рахунок передачі до його складу 1411 гектарів земель, що знаходяться у віданні Соледарської міської ради (в тому числі територію міста Соледар), 1787 гектарів земель – Часовоярської міської ради (в тому числі територію міста Часів Яр) Бахмутської міської ради, та затвердити територію Бахмутського району загальною площею 190498 гектарів. 3. Встановити межі Бахмутського району Донецької області згідно з додатком. 4. Кабінету Міністрів України в межах повноважень забезпечити взаємодію центральних і місцевих органів виконавчої влади з органами місцевого самоврядування у вирішенні питань, пов’язаних із зміною і встановленням меж Бахмутського району Донецької області.

Світлодарськ м
Світлодарськ м