Церква св.Миколи

Церква св.Миколи збудована у 1779 р. з матеріалу старої церкви, купленої у с.Мицівці – дерев’яна. У 1874 р. окремо від церкви збудована дерев’яна дзвіниця. Старий іконостас 6-ярусний [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 941]. Церква св.Миколи будувалась в 1740 р. – дерев’яна. В 1748 р. – два верхи криті соломою, один – гонтою. В к.18 ст. буда дуже ветха; біля 1799 р. [дата 1779 р. (Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, т. 9, с. 940) – помилкова] прихожани купили будівлю ц.Введення з с.Міцівці, і з цього матеріалу в 1800 – 1802 рр. збудована одноверха церква. Ця споруда в 1831 р. була ветхою [Сецинский Е.И. Исторические сведения о приходах и церквах Подольской епархии: Ушицкий уезд. – Труды Подольского церковного историко-археологического общества, 1916 г., т. 12, с. 148 – 150].